Рада вітати Вас на своєму блозі. Без прагнення до наукової роботи вчитель неминуче підпадає під владу трьох педагогічних демонів: механічності, рутинності, банальності. Він дерев’яніє, кам’яніє, опускається. А. Дістервег !

пʼятниця, 3 листопада 2017 р.

І заняття ШКГ учителів фізичної культури та трудового навчання



02 листопада 2017 року на базі Петрівського закладу загальної середньої освіти І ступеня, філії комунального закладу «Петрівське НВО «заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів – гімназія» відбулося заняття школи комп’ютерної грамотності учителів фізичної культури та трудового навчання з проблеми «Використання Google cерсвісів у роботі вчителів фізичної культури та трудового навчання»
(керівник: Ошега З.С., завідувач РМК комунальної установи «Петрівський районний центр із обслуговування закладів освіти»).
Керівник школи комп’ютерної грамотності окреслила основні завдання школи на рік  та звернула увагу педагогів на зміни, що відбуваються в освіті, на нові вимоги до педагогічної діяльності відповідно до нового Закону «Про освіту».
У ході теоретичної частини заняття слухачі ознайомилися із призначенням сервісів Goоgle та можливостями їх використання у професійній діяльності. Детально ознайомилися із можливостями Google диску (завантаження та створення документів, таблиць, презентацій, публікацій, анкет, блогів, сайтів).
У ході практичної частини заняття вчителі фізичної культури та трудового навчання зареєструвалися та створили власні поштові сервіси у Gmail. Створили Google – презентацію, Google – документ, Google – форму (анкета-опитувальник) та зареєструвалися на спільній презентації (заповнювали один із слайдів презентації про себе).



1 коментар: