Рада вітати Вас на своєму блозі. Без прагнення до наукової роботи вчитель неминуче підпадає під владу трьох педагогічних демонів: механічності, рутинності, банальності. Він дерев’яніє, кам’яніє, опускається. А. Дістервег !

пʼятниця, 3 листопада 2017 р.

І заняття ШКГ вчителів географії



01 листопада  2017 року на базі Петрівського закладу загальної середньої освіти І ступеня, філії комунального закладу «Петрівське НВО «заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів – гімназія»  відбулося заняття школи комп’ютерної грамотності вчителів географії з проблеми «Використання технологій Веб 2.0 у роботі вчителя географії»
(керівник: Ошега З.С., завідувач РМК комунальної установи «Петрівський районний центр із обслуговування закладів освіти»)
У ході теоретичної частини заняття учителі географії ознайомилися із сервісами:
-         Loupeсервіс для сворення  колажів із фото, малюнків, зображень;
-         Blendspace - інструмент для створення електронного супроводу уроку, заняття або дистанційного курсу;
-         Thinglink сервіс для створення інтерактивних малюнків із можливістю прикріплення посилань на мультимедійні об’єкти (фото, відео, музичний та звуковий супровід, проекти, карти та інше).  
Переглянули приклади використання сервісів у практичній діяльності вчителів – предметників.
 У ході практичної частини заняття, ознайомившись із сервісами Веб 2.0 та їх властивостями,  слухачі зареєструвалися на сервісі Thinglink, обрали малюнки та завантажили на них  різні інтерактивні об’єкти( відео, посилання на блог, картинки), заповнили спільну презентацію.






Немає коментарів:

Дописати коментар