Рада вітати Вас на своєму блозі. Без прагнення до наукової роботи вчитель неминуче підпадає під владу трьох педагогічних демонів: механічності, рутинності, банальності. Він дерев’яніє, кам’яніє, опускається. А. Дістервег !

понеділок, 19 вересня 2016 р.

ProShow Producer-потужний програмний засіб для створення професійних слайд-шоу та презентацій

ProShow Producer – це надзвичайно потужний програмний засіб для створення професійних photoshouслайд-шоу та презентацій, який має безліч зручних функцій, які дозволяють захистити ваші проекти від копіювання, використовувати шаблони і необмежену кількість фото/відео шарів.
Не потрібно більше звертатися до професіоналів або мучитися з освоєнням складних програм англійською мовою. ProShow Producer дарує вам неосяжний простір для творчості. Ви легко зможете створити фільми з фотографій Готові шаблони і функція автоматичної синхронізації слайдів і музики допоможуть заощадити ваш час.
Анімація фотографій
screenshots5Ефекти і стилі ProShow Producer допоможуть втілити в життя найсміливіші творчі фантазії. Панорами, полум’яні і атмосферні ефекти туману, листопаду і снігу! Сотні найрізноманітніших відео ефектів здатні перетворити будь статичні фото в барвисте слайд-шоу. Використовуйте строгі класичні ефекти для презентацій. Робіть барвисті відеоролики з фотографій з ефектами анімації!
3-D композиції будь-якого рівня складності
screenshots6Хто сказав, що відеоролики з фотографій це нудно? Створюйте фільми з фотографій в об’ємному форматі. Найсучасніші 3D композиції російської версії програми ProShow Producer у вашому розпорядженні. До 3D колаж ви можете застосувати ефекти анімації і переходів. Створюйте вражаючі 3D композиції на рівні професіонала. Ваше 3D слайд-шоу змусить здивуватися багатьох глядачів.
3-D ефекти і переходи
screenshots2Перетворюйте ваші фотографії в справжнісінькі фотофільми – додавайте більше дії! Завдяки анімаційним переходам між фото і неймовірним 3D ефектів, ваше слайд-шоу вийде динамічним і видовищним! 3D-перехід можна обробити не тільки фотографії, але і титри, і навіть переходи між кадрами: ефекти перегортання сторінок, 3D панорами, ефекти розчинення і багато інших.
Запис слайд-шоу на DVD
mac-dvd-creator-1Хочете зробити вражаючу презентацію для колег або показати друзям слайд-шоу з музикою на телевізорі? Записати слайд-шоу на DVD диск тепер не складе ніяких труднощів. За кілька кліківProShow допоможе вам записати відео в популярних відео форматах (таких як, MP4, AVI, MKV, DivX та ін), і навіть відео високої чіткості. Зробивши фотошоу, поділіться ним з друзями та колегами, нехай оцінять ваш режисерський талант!
Просто, зручно, професійно
screenshots3З РroShow Producer працювати просто і приємно як новачкам, так і професіоналам. Для недосвідчених користувачів в програмі є можливість створення слайд-шоу з шаблонів. Все, що від вас буде потрібно – перетягнути в редактор ProShow Producer. Користувачі знайдуть в програмі величезні можливості для втілення своїх креативних ідей.
Сайт програмиБезкоштовна пробна версія!Мова інтерфейсу: Російська 
Розмір дистрибутива: 80 МБ

Немає коментарів:

Дописати коментар